חדשות טובותצרכנות חברתית

חדש- שירות טיפולים רגשיים ונפשיים לעובדים המסובסד ע”י החברה!

בתקופה של אי וודאות חדשה ומאיימת יש עסקים שהבינו שאחד מהשירותים החשובים והנחוצים באמת לעובדים הוא לא עוד שובר מתנה לחג אלא משהו עמוק וחשוב בהרבה- האפשרות לקבל סיוע נפשי בהתאמה אישית ובדיסקרטיות ובעלות מינימלית.

בג’ינג’ר, חברת שירותי הביטוח והבריאות לעובדי ההייטק, שלה מעל 100 לקוחות שרובן ככולן חברות היי-טק מובילות במשק הישראלי והגלובלי, בהן פלייטיקה, קבוצת Team8 , eToro, התעשיות הביטחוניות ועוד, הכריזו בשבוע שעבר על שירות חדש לכל לקוחות החברה ועובדיהן שניתן במטרה לשמור על ההנאה, האפקטיביות והבריאות הנפשית והרגשית של ההון האנושי – שאותו רואים בג’ינג’ר כגורם העיקרי והראשון במעלה השירות החדש מציע לכל העובדים לדאוג לרווחתם הנפשית והרגשית באמצעות מפגשי טיפול וליווי פרונטליים או וירטואליים מסובסדים המותאמים לכל אחד באופן ייעודי.

העלויות של השירות יהיו מינימאליות ויסובסדו על ידי חברת ג’ינג’ר עבור עובדי לקוחותיה, והם יוכלו לרכוש מפגשים בהנחה משמעותית: מפגשי זום, מפגשים פנים אל פנים עם אנשי מקצוע שאותם הם יבחרו מתוך מאגר גדול של מאות מטפלים, מתחומים שונים: מיינדפולנס, פסיכולוגיה, זוגיות, ניהול זמן, דימוי עצמי ועוד ועוד.

ההצעה החשובה הזו מתאפשרת ללקוחות החברה הודות לשיתוף פעולה שנוצר בין חברת ג’ינג’ר ל – SOMEBUDDY – סטארט-אפ ייחודי שהקימו הפסיכולוגית מיכל יערון והד”ר שלי זיתוני. אנשי המקצוע שאותם יוכלו לקוחות ג’ינג’ר לפגוש, ייבחרו לאחר שהעובד ימלא שאלון קצר ואנונימי, והאלגוריתם המיוחד של אתר SOMEBUDDY ימצא לו, ממש כמו “בוקינג לנפש” – את המטפל שהכי נכון עבורו מבחינת ההתאמה הפרסונלית והגדרת המצוקה שעמה הוא מתמודד בעת הזו.

תמונה באדיבות אתר קהילת המומחים SOMEBUDDY (2)

לדברי אשרת בן משה, מנכ”לית ומייסדת ג’ינג’ר : “שנת הקורונה הייתה עבור כולנו שיעור חשוב לגבי כל מה שקשור לסדרי עדיפויות ושמירה על איזון; אנחנו רואים בלקוחות שלנו משפחה קרובה, ואין ספק שהרווחה האישית של העובדים, גם בענף ההיי-טק שבו אנחנו פועלים, נשחקה ונפגעה. חשוב לנו להמשיך להשקיע מחשבה ומרץ בכל הקשור להענקת השירותים המתקדמים והמדויקים ביותר עבור ההון-האנושי שמרכיב את החברות שעובדות איתנו, ולאפשר להם לצרוך את השירותים המותאמים אישית, בעיקר במישורים כמו בריאות הנפש והרווחה הרגשית. הכלים שיינתנו לעובדים במפגשים הללו הם יקרים מפז, שכן לא רק שהם יאפשרו לעובדים להתמודד עם נזקי הקורונה והמשקעים שהיא יצרה, אלא שגם יציידו אותם בכל מה שצריך כדי להתמודד בצורה מיטבית עם כל תרחיש אחר שלא יקרה בדרכם, קורונה – או כל תופעה אחרת שתתרגש עלינו כחברה, וכבני אדם”.

בתמונה מימין לשמאל: הפסיכולוגית מיכל יערון והד”ר שלי זיתוני – שותפות ומקימות הסטארט-אפ somebuddy

עד כה היה השירות הייחודי של Somebody ללקוחות פרטיים וכעת בעקבות הפנייה של ג’ינג’ר וההבנה של מוסדות נוספים כמו עיריות וכד’ המיזם מתאים את עצמו גם לזירה הארגונית, עסקית. הפסיכולוגית מיכל יערון והד”ר שלי זיתוני – שותפות ומקימות הסטארט-אפ SOMEBUDDY, מסבירות: “אנחנו פועלות כבר שנתיים בפיתוח השירות הייחודי שלנו, שהוא שאלון ההתאמה, ובתקופת הקורונה פיתחנו ערוצים נוספים של מענה נפשי על מנת לסייע לכמה שיותר אנשים.

הקורונה טרפה את הקלפים, וארגונים מכל הסוגים הבינו שאין להזניח את ההון האנושי בכל מה שקשור לנפש ולרגש. לא עוד מתנות או צ’ופרים חומריים דווקא, אלא יחס אישי, שירות פרסונלי ובנייה של כל עובד ועובד בפן הפסיכולוגי, הרגשי והנפשי – הם בבחינת צו השעה. זו הסיבה שבגללה החלטנו להקים ערוץ נוסף של שירותים שמיועד לעסקים ולארגונים, לאור פניות רבות שהיו אלינו בבקשה להסתייע בשירות ההתאמות הייחודי שלנו (אותו שאלון שמבוסס אלגוריתם חכם שנועד לחבר בין איש מקצוע – לאדם המחפש סיוע נפשי או רגשי, תעסוקתי או משפחתי), ולאפשר אותו במאסה רחבה וגדולה יותר לעובדים שלהם.”

אז מה עשיתן בעצם?

“בנינו מערך מיוחד שמאפשר חיבור בין מאות המטפלים שחברים בקהילה שלנו, לכמות גדולה של אנשים באופן מאורגן ומוסדר, וכך אפשרנו לארגונים כמו ג’ינג’ר למשל – להתחבר אלינו עם ממשק ייחודי שהם מציעים לעובדים וללקוחות שלהם – דרכו הם מקבלים מאיתנו שירותים באופן ישיר וביחס אישי.

החיבור עם ג’ינג’ר התקיים דרך גורם שלישי שמכיר אותנו ואת אשרת, מנכ”לית ג’ינג’ר –וידע שהיא תעריך ותרצה להוסיף לשירותיה מענה עבור רווחת העובד. אשרת רואה בעובדים ובלקוחות הערך העליון ואנחנו מוקירות ומעריכות מנכלים ומנהלים כמו אשרת ואחרים, שבחרו להעניק לעובדים שלהם שירות נפשי ורגשי בהתאמה אישית. היום לא מדובר במותרות או בשירות יוצא דופן, אלא באלמנט שהוא חובה עבור כל אדם באשר הוא. 

בין היתר אנחנו בSOMEBUDDY התחלנו לעבוד לאחרונה גם עם עיריות כמו עריית תל אביב, וגם עם ארגונים גדולים אחרים, כמו למשל חברת ביטוח הנסיעות פספורט כארד ומקוות שהפעילות תמשיך ותגדל לטובת המציאות הנפשית החיובית של כלל החברה”.

 

3 2 votes
דירוג הכתבה

רקפת פרא

מומחית תוכן חיובי וצרכנות חברתית. מייעצת ומסייעת לחברות וארגונים בתחום השיווק, הדיגיטל והתוכן. עוסקת בכתיבת חדשות טובות משנת 2018 דרך כתיבה במדור החדשות הטובות באתר Mako ועריכת האתר מאז ינואר 2019 וניהולו השוטף בהתנדבות. הקימה את קטגורית הצרכנות החברתית והראשונה לסקר אותה באופן זה. רואה בסיקור חדשות טובות שליחות ופועלת לייצר חדשות כאלו בעצמה. מרצה באוניברסיטאות וארגונים בתחום התוכן החיובי, צרכנות חברתית וחדשות טובות וכמו כן מחברת בין גופים וחברות לטובת פעילות חברתית וצרכנות חיובית.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x